Secretara generală a Guvernului, Lilia Palii, numită în aceeaşi funcţie

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Secretara generală a Guvernului a fost numită în funcţia de Secretar general al Guvernului. Se întâmplă în Republica Moldova, într-o şedinţă secretă a Guvernului Filip, din dimineaţa zilei de astăzi. Potrivit unui comunicat al Executivului, Lilia Palii care ocupă această funcție din 14 septembrie 2016, a fost declarată învingătoarea concursului pentru ocuparea funcției publice de conducere de nivel superior.

În context, premierul a apreciat „dedicația și profesionalismul doamnei Palii, manifestate pe parcursul activității sale anterioare în calitate de Secretar general al Guvernului, arătându-se convins că experiența pe care o deține va servi drept suport în realizarea obiectivelor ambițioase de pe agenda Executivului”.

Lilia Palii are o experiență de 25 de ani în administrație publică. Anterior, aceasta a ocupat funcţiile de Secretar de Stat în cadrul Ministerului Economiei, şef al Direcţiei generale dezvoltarea mediului de afaceri din cadrul aceluiaşi minister, director al Camerei de Licenţiere şi alte funcţii de conducere.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...