Hoţ de buzunare, reţinut după ce a comis două furturi în aceiaşi zi. Victimile au fost deposedate de bunuri în troleibuz

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un locuitor al capitalei, în vârstă de 34 de ani, a fost reţinut pentru furt. Acesta a sustras un telefon mobil din geanta unei femei în vârstă de 38 de ani, cazul având loc în troleibuzul de pe ruta 24. Potrivit femeii valoarea telefonului ar fi de 20 000 lei. Ulterior, acesta a urcat într-un alt troleibuz, de pe ruta 22, unde a sustras portmoneul cu mijloace financiare şi actele personale din geanta unei tinere de 22 de ani.

Ambele cazuri au avut loc pe data de 12 septembrie, iar angajaţii Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău au identificat şi reţinut hoţul de buzunare după ce au fost alertaţi de către cele două femei. Bănuitul s-a dovedit a fi anterior documentat şi condamnat pentru fapte similare.

În cadrul audierilor preliminare bănuitul şi-ar fi recunoscut vinovăţia, iar bunurile materiale sustrase urmează a fi recuperate şi predate victimelor. Acesta este cercetat penal pentru pungăşie şi riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 13.000 lei la 17.000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 2 ani.

Poliţia capitalei continuă monitorizarea fenomenului dat, iar cetăţenii sunt atenţionaţi să-şi asigure corespunzător bunurile personale.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...