15:39:50 28.03.2024
Stiri

Dacă te-a înșelat o dată, o va FACE și a doua oară?

Știri 18.09.2017 18:04 Vizualizări2319 Autor: Ziarul National
Dacă te-a înșelat o dată, o va FACE și a doua oară? sursa: eva.ro


Iertarea este ușor de înțeles uneori pentru prima dată, dar ce se întâmplă când trebuie să ierți pe cineva de mai multe ori? Este adevărat că dacă te-a înșelat o dată, o va face și a doua oară? Răspunsul nu este unul atât de ușor, deoarece oamenii înșală din motive diferite. Trebuie să te întrebi de ce a făcut partenerul tău asta.

Te-a înșelat o dată, dar nu știi dacă o va face din nou? Iată ce zic specialiștii.

Unii oameni înșală pentru a atrage atenția partenerului. Dacă partenerul este prins cu altceva sau muncește foarte mult, înșelatul vine ca o nevoie de atenție. De asemenea, unii oameni înșală pentru a se răzbuna. Dacă ți-ai înșelat partenerul în trecut sau dacă ai făcut ceva pentru a-l răni, s-ar putea să te înșele pentru a se răzbuna.

S-a mai întâmplat înainte? O persoană care înșală adesea nu vede nimic greșit în acțiunile sale. Dacă partenerul tău încearcă cu disperare să-ți spună că este nefericit, dar nu se simte ascultat, înșelatul s-ar putea să fie un strigăt de ajutor, deși nu este o modalitate recomandată pentru a semnala problemele dintr-o relație.

Chiar dacă te hotărăști să nu ierți, înșelatul care provine din aceste motive este cu totul diferit de înșelatul oportunist. Încerci să îți dai seama dacă partenerul te va înșela din nou? Atunci trebuie să-ți pui câteva întrebări. Care este istoricul său când vine vorba de înșelat? A înșelat fiecare parteneră cu care a fost și a fost iertat pentru aceste lucruri, așa că de ce ar trebui să se oprească?

Atunci când este prins, se va supăra și îți va spune că nu e problema ta, pregătindu-și mai ușor calea de ieșire, sau va începe să plângă și va da vina pe trecutul său, făcând promisiuni că se va schimba.

Însă nu o va face.

Dacă partenerul tău are un istoric de iubite înșelate sau dacă ți-a făcut asta în mod repetat, va continua să înșele.

Care este starea relației voastre? În cazul în care vă certați des și nu comunicați ușor, este ușor de înțeles și de iertat dacă tocmai v-ați întors dintr-o vacanță.

Ce fel de persoană este partenerul tău? Înșelatul pare ceva neobișnuit pentru caracterul său? Este amabil și iubitor în restul timpului?

Aveți copii împreună? Dacă da, există în mod evident mai multe motive pentru a încerca să reparați relația.

Este o relație pentru care merită să lupți? Doar tu îți poți răspunde la aceste întrebări.

Sursa: eva.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md