(video) La Chișinău revine legendarul spectacol „Străini în noapte”. Iată cine va evolua pe scenă

646×404

Florin Piersic și Medeea Marinescu revin la Chișinău cu legendarul spectacol „Străini în noapte”, care va avea loc pe 30 și 31 octombrie, la ora 19:00, la Teatrul Național «Mihai Eminescu».

Spectacolul  „Străini în noapte” este o comedie romantică de succes, în regia maestrului Radu Beligan. Autorul piesei este Eric Assous. Decorul spectacolului este creat de Antemir Puiu, costumele sunt creația renumitului designer Irina Schrotter, iar ilustrația muzicală este realizată de flautistul Ion Bogdan Ștefănescu.

„Străini în noapte” se situează în topul preferințelor publicului din România.

Îndrăgitul actor Florin Piersic, ce nu mai are nevoie de nicio prezentare și irepetabila Medeea Marinescu fac din această piesă o capodoperă artistică, mai ales căreia o semnează inegalabilul maestru Radu Beligan.

collage

„Vă invităm la teatru, iar dacă după scena de final rămâneți cu sufletul încărcat de emoție și bucuria celor două ore petrecute în compania îndrăgiților actori v-a îndepărtat pentru moment de rutina zilnică, ajunși acasă, vă așteptăm să postați un gând bun, o imagine, o impresie, pe pagina Centrului Cultural VATRA, pentru a împărtăși cu noi trăirile dvs.”, dau asigurări organizatorii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente