Câte tricouri a vândut Neymar de când a ajuns la PSG

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Neymar a costat-o pe PSG 222 de milioane de euro, dar starul brazilian merită toţi banii. Mai mult de atât, suma uriaşă plătită de francezi începe să se întoarcă spre club.

Marca susţine că în prima lună petrecută la Paris s-au vândut nu mai puţin de 120.000 de tricouri cu Neymar. Ţinând cont că un tricou costă 125 de euro, suma totală ajunge la 15 milioane de euro.

Neymar a confirmat deja aşteptările, reuşind să marcheze 4 goluri şi să ofere 4 pase decisive în doar 4 prezenţe pentru PSG în Ligue 1. De asemenea, a înscris o dată în prima etapă din grupele Ligii Campionilor, contra lui Celtic, într-un meci câştigat cu 5-0 în Scoţia de echipa lui Unai Emery.

De când a plecat de pe Camp Nou, Neymar s-a aflat într-un război total cu conducerea Barcelonei. După ce preşedintele catalanilor, Josep Maria Bartomeu, a susţinut că gruparea de pe Camp Nou este mai puternică după plecarea brazilianului, reacţia starului nu a întârziat să apară şi a fost una cât se poate de dură.

„Acest preşedinte este o glumă”, a comentat Neymar, de pe contul de Instagram, la o postare în care apărea o declaraţie a lui Bartomeu considerată nepotrivită: „A fost o greşeală să avem încredere în Neymar şi în tatăl lui”.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...