/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Anchetă în cazul agresării echipei TV8. Șeful interimar de la Educație: „Va fi inițiată o anchetă!”

missing
18 septembrie 2017, ora 16:43

„Noi ne-am autosesizat în privința acestui caz, am văzut deja și materialul video, urmează deja săptămâna aceasta. Va fi inițiată o anchetă se va discuta cu directoarea, cu persoana respectivă care a avut un comportament inacceptabil și urmează a fi anunțată și decizia”, susține Alexandru Fleaș.

Incidentul a avut loc joi, 14 septembrie, la Grădinița nr.23 și la Grădinița nr.81 din Chișinău, în momentul în care echipa TV8 realiza un reportaj despre prelungirea procesului de reparație la 10 grădinițe din Capitală. După incident, mai multe organizații non-guvernamentale de media au condamnat atitudinea agresivă și îngrădirea accesului jurnaliștilor la informații de către funcționarii celor două grădinițe, solicitând intervenția Ministerului Educației. Aceasta instituție guvernamentala încă nu a reacționat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram