03:26:46 29.03.2024
Stiri

PAS și PPDA ar putea afla în câteva zile dacă întrunesc condițiile pentru a deveni parte a familiei Partidului Popular European

Politică 18.09.2017 15:00 Vizualizări1877 Autor: Ziarul National
PAS și PPDA ar putea afla în câteva zile dacă întrunesc condițiile pentru a deveni parte a familiei Partidului Popular European


Europarlamentarul și purtătorul de cuvânt al Partidului Popular European (PPE), Siegfried Mureșan, se află într-o vizită în R. Moldova. Acesta urmează să evalueze dacă Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS), condus de Maia Sandu, precum și Partidul Platforma „Demnitate și Adevăr” întrunesc condițiile pentru a deveni membri ai PPE.

„Astăzi mă aflu aici cu o misiune a Partidului Popular European pentru evaluarea aplicațiilor PAS și PPDA de a deveni partide membre ale PPE. Voi comunica pe această temă doar după încheierea vizitei și elaborarea concluziilor oficiale”, a scris Mureșan pe o rețea de socializare.

De asemenea, europarlamentarul va avea astăzi întrevederi șeful Delegației UE în R. Moldova, Peter Michalko, cu ambasadorul SUA în Moldova, James Pettit, precum și cu președintele Partidului Liberal Democrat din Moldova, Viorel Cibotaru, lidera PAS, Maia Sandu, și cu președintele PPDA, Andrei Năstase.

O cerere de aderare la PPE a fost înaintată acum un an și de Partidul Popular European din Moldova, condus de Iurie Leancă.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md