/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO. VIDEO/ Pe fațada fostei Berării din Valea Morilor a apărut o broderie urbană

18 septembrie 2017, ora 13:00

Prima lucrare a fost pictată datorită susținerii companiei NUK, de către voluntarii Orașul Meu. Organizatorii intenționează să realizeze celelalte broderii cu frânghie de parașută pe plasă metalică.

Etapa inițială a reprezentat nivelarea peretelui, ulterior a fost vopsit cu vopsea albă. Realizarea picturii propriu-zisă a început prin aplicarea unei plase de bandă adezivă sub forma unor pătrate. Duminică, voluntarii Orașul Meu, au pictat în pătratele formate x-uri cu diferite culori, ce creează iluzia unei broderii în cruciuliță. Covorul tradițional moldovenesc a fost inspirația acestui proiect.

Proiectul „Orașul Meu” este primul proiect de dezvoltare urbană complexă. Scopul proiectului „Orașul Meu” este de a îmbunătăţi viziunea chişinăuienilor asupra municipiului Chișinău, de a promova locurile şi lucrurile frumoase din oraş, de a promova la nivel naţional şi internaţional capitala ca destinaţie turistică şi de a reabilita locurile date uitării din oraş.

Foto: Orașul Meu

Foto: Orașul Meu

Foto: Orașul Meu

Foto: Orașul Meu

Foto: Orașul Meu

Foto: Orașul Meu

Foto: Orașul Meu

Foto: Orașul Meu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram