/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Pe străzile Chișinăului vor circula cinci troleibuze noi: „Sunt diferite, cu un exterior mai modern”

missing
18 septembrie 2017, ora 11:00

„Sunt niște troleibuze diferite, cu un exterior mai modern. Troleibuzele au podeaua joasă și corespund caietului de sarcini prevăzut la început. Aceste troleibuze vor fi introduse în rețea, iar cele vechi, care prezintă un pericol pentru călători, vor fi retrase. Primele cinci troleibuze vor fi expediate în parcul nr.3 la rutele 24, 21”, a menționat Directorul Regiei Transport Electric a municipiului Chişinău, Gheorghe Morgoci.

La etapa actuală, aproximativ 80 de troleibuze necesită să fie retrase din circulație, iar Morgoci a declarat ca această problemă ar putea fi rezolvată până la sfârșitul anului viitor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram