/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Ascundea arme și muniții în locuri special camuflate. Ce au mai găsit polițiștii într-o gospodărie din Hânceşti

18 septembrie 2017, ora 10:34

Astfel, s-au depistat ascunzişuri special camuflate unde erau păstrate armele şi muniţiile, în safeuri şi containere din metale ascunse în diferite anexe ale casei. Respectiv a fost depistată şi ridicată o arma cu ţeava ghintuită, un pistol, cartuşe, dispozitiv de vedere nocturnă, lunetă şi alte piese componente de la diferite arme de foc.

Toate probele au fost sigilate conform procedurii legale şi transportate la Centru tehnico-criminalistic şi expertize judiciare din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei, pentru efectuarea expertizelor balistice.

În dependenţă de rezultatele expertizelor bărbatul riscă să fie cercetat penal pentru păstrarea ilegală de arme şi muniţii, pentru care se aplică sancţiunea sub formă de amendă în mărime de la 13.000 lei la 19.000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 3 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram