Cu pancarte în mâini şi drapele, concetăţenii noştri au spus „NU tandemului Plahotniuc-Dodon” şi i-au îndemnat pe toţi moldovenii stabiliţi peste hotare să-şi unească eforturile pentru a schimba situaţia din ţară. 

„Noi ne aflăm peste hotare, dar cu inima suntem tot timpul acasă. De fiecare dată când mergem acasă avem speranţa că lucrurile se vor îmbunătăţi, dar vedem doar deznădejdea şi disperarea în ochii părinţilor noştri. Suntem aici să spunem „Nu disperării din ochii părinţilor noştri”. Pe de altă parte, am participat la întrunirea diasporei şi am văzut atâta lumină în suflet la tinerii noştri care au venit din Canada, Franţa, Italia, Irlanda şi din alte colţurile ale lumii”, a menţionat o moldoveancă stabilită în Belgia.

„Îndemnăm pe toţi moldovenii de peste hotare ca la următoarele alegeri să fim şi mai uniţi, astfel ca acel milion de voturi de peste hotare, dacă va vota corect, situaţia din ţară se va schimba spre bine. Suntem aici ca să le dăm copiilor noştri speranţa ca ei să se întoarcă în ţară şi să realizeze proiecte frumoase”, au mai concetăţenii noştri.