(GALERIE FOTO) Marele secret al lui Donald Trump: Imagini de senzaţie din intimitatea celui mai puternic om din lume

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Donald Trump continuă să uimească o lume întreagă. După ce a dat toate calculele peste cap şi a ajuns la Casa Albă, republicanul nu conteneşte să pună pe jar pe toată lumea. Acum ies la iveală imagini de senzaţie cu cel mai puternic om din lume.

Înainte ca Donald Trump să-și asume poziția de președinte al Statelor Unite ale Americii, el a fost un magnat de succes cu afaceri şi proprietăți în orașe din întreaga lume.

Cel de-al 45-lea președinte a trebuit să se mute la Casa Albă după inaugurarea sa la 20 ianuarie, dar a optat în continuare să-și petreacă o bună parte din timpul său (66 din cele 207 de zile ale mandatului său, până acum) pe una dintre proprietățile sale de lux.

Haideţi să aruncăm o privire în interiorul a 6 dintre acestea luxoase proprietăţi.

1. Penthouse Tower Trump

Penthouse-ul este situat în inima orașului New York, pe 725 Fifth Avenue. Dorința exprimată de Donald Trump către designerii care au decorat penthouse-ul desfășurat pe trei niveluri  a fost de a avea practic o copie a Palatului de la Versailles. După cum puteți vedea mai jos, aceștia nu-și au dezamăgit angajatorul.

Potrivit pentru un miliardar, apartamentul este decorat cu motive de aur de 24 de carate, picturi clasice, o fântână interioară și pereți de marmură.

 

Penthouse-ul are vedere către Central Park, iar zvonurile spun că cel mai tânăr fiu al său, Baron, are la dispoziție un întreg etaj.

2. Seven Springs Estate

Situat în Westchester, New York, conacul luxos a fost construit în 1919 pentru primul președinte al Băncii Mondiale. Trump a cumpărat proprietatea în 1996, pentru 7,5 milioane de dolari, și intenționa să o transforme într-un teren de golf, dar după două decenii îl folosește ca o casă de vacanță.

Foto: Pinterest.com

Casa de 50.000 sq feet (aprox. 4.500 mp) are 60 de camere, dintre care 15 dormitoare, un hambar cu grajduri, o alee de bowling și trei piscine.

3. Trump Vineyard Estates

 

Trump a cumpărat proprietatea Charlottesville, Virginia, la o valoare de 8,5 milioane de dolari, însă s-a dovedit a fi o investiție inspirată (ca majoritatea celor făcute de actualul președinte) deoarece valoarea acestei proprietăți ajunge astăzi la peste 170 de milioane de dolari. De altfel, în urmă cu câțiva ani, președintele a transferat titlul de proprietate asupra cestei proprietăți fiului său Eric.

Proprietatea de 1.100 de acri cuprinde podgorii și o clădire principală de 23.000 de metri pătrați, numită Ablemarle House. Acesta oferă 45 de camere, un cinematograf. Proprietatea poate fi închiriată, iar tarifele încep de la 299 USD pe noapte.

4. Penthouse Trump Park Avenue

Trump are două penthouse-uri personale chiar în Trump Tower din Park Avenue. Apartamentul de 6.200 de metri pătrați este unul dintre proprietățile sale cele mai mici, având ”doar” 5 dormitoare, 7 băi, o bibliotecă și un lift privat.

Potrivit Just Richest, Trump a vândut un penthouse în 2015 fondatorului lanțului de supermarketuri Fresh Market pentru mai mult de 21 de milioane de dolari.

5. Mar-A-Lago

Probabil că ați auzit de multe ori în buletine de știri de Mar-a-Lago. Donald Trump își petrece mult timp la conacul de 128 de camere (numit-o „Casa Albă de iarnă”) din Palm Beach, Florida, și chiar și-a scris adresa inaugurală acolo.

Proprietatea de 17 hectare a fost achiziționată de Trump în 1985, iar după un deceniu a transformat-o într-un hotel și un club privat.

Mar-a-Lago dispune de o sala de 20.000 de metri patrati, decorata cu frunze de aur în valoare de 7 milioane de dolari, de 58 de dormitoare, 33 de bai, 12 seminee si 3 adaposturi nucleare.

Proprietatea fabuloasă a servit ca locație pentru nunta lui Eric Trump și a găzduit celebrități precum Oprah și Celine Dion.

Pentru a fi membru al clubului însă, va trebui să plătiți aproape 200.000 $  ca taxă de înscriere. Cotizația anuală de membru se ridică la suma de 14.000 $ și vi se cere să cheltuiți un minim de 2.000 $ pe produse alimentare.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...