/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/FOTO. VIDEO/ Incendiu de vegetație la Sociteni. Trei autospeciale de pompieri au luptat pentru a lichida flăcările

missing
17 septembrie 2017, ora 14:50

Apelul la Serviciul 901 a fost recepționat la ora 11.35 min. Din primele informații s-a stabilit că arderea a cuprins o suprafață extinsă de vegetație, iar pentru lichidarea focului au fost necesare trei autospeciale de intervenție.

La stingerea incendiului au fost mobilizate trei echipaje de pompieri, care au format trei sectoare de luptă. În urma ardeii nimeni nu a avut de suferit. Toate circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI atenționează populația să respecte regulile antiincendiare și să nu aprindă vegetația uscată, întrucât în condiții de temperaturi ridicate se pot produce incendii de proporții.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram