Andrei Năstase: Nu avem de gând să protestăm toată viaţa. Vă îndemn să ne strângem rândurile şi să mergem să distribuim adevărul

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Nu avem de gând să protestăm toată viaţa. Vă îndemn să ne strângem rândurile şi să mergem să distribuim adevărul. Acesta a fost îndemnul liderului Partidului Platforma Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, în cadrul protestul de astăzi , organizat în faţa Legislativului, faţă de modificarea sistemului electoral în unul mixt.

„Am fost întrebat de mai multe televiziuni câţi oameni participă la protest. Le-am spus că sunt oamenii cei mai buni. Oamenii din Republica Moldova sunt de o rară calitate. Am cutreierat lumea, peste tot sunt oameni buni, dar ca la noi nu sunt nicăieri. Am fost ieri la Puhăceni, sunt oameni foarte buni, dar există multă lume dezinformată. Trăim într-un mediu nociv. Minciuna domneşte. Noi suntem oamenii demnității, adevărului, vrem un viitor mai bun pentru copiii noştri. Ce-au făcut din ţara noastră? O enclavă a sărăciei, a corupţiei, o zonă gri în care ei huzuresc”, a declarat Năstase.

Acesta a venit şi cu un îndemn către cetăţeni. „Nu avem de gând să protestăm toată viaţa. Vă îndemn să ne strângem rândurile şi să mergem să distribuim adevărul. Vom adopta o rezoluţie care neapărat va ajunge la partenerii externi, prin care să le spunem că există aici o populaţie care suferă. Aici la capătul Europei nu ne permitem o zonă gri. Nu putem permite ca un regim separatist să fie întreținut din banii noştri prin facturile la energia electrică”, a mai spus liderul PPDA.

Acesta a amintit şi de „conflictul” privind militarii moldoveni. „Soldaţii noştri sun umiliţi într-un hal fără de hal. Armata noastră este umilită de un proxenet şi un Dodon. Au făcut corp comun. Noi cetăţenii cu demnitate trebuie să facem front comun împotriva lor”, a adăugat Năstase.

De asemenea, acesta a vorbit despre agresiunea asupra familiei Magalu. „Sunt multe familii din Moldova, oameni nevinovaţi care au ales calea demnităţii. În această situaţie se poate pomeni orice familie din RM. Acest regim ne cheamă la război. Nu le vom da satisfacţie. Mă închin în faţa familiilor care suportă această nedreptate. Va veni şi ziua adevărului”, a conchis liderul PPDA, Andrei Năstase.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...