(GALERIE FOTO) A venit cu televizorul la protest: „Publika TV+Plaha=Minciună”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un nou protest faţă de schimbarea abuzivă a sistemului electoral este organizat la această oră la Chişinău. Oamenii au ieşit la apelul Consiliului Marii Adunări Naţionale care atenţionează că regimul condus de Plahotniuc schimbă legislaţia după bunul plac, având grijă de perpetuarea la guvernare după alegerile parlamentare din 2018.

Manifestanții au venit şi de această dată la protest cu pancarte impresionante. Un bărbat a venit cu televizorul, pe el fiind afişat mesajul: „Publika TV+Plaha=Minciună”.

De menţionat că, în timp ce în fața Parlamentului opoziția protestează față de modificarea sistemului de vot și acțiunile actualei guvernări, autoritățile organizează în Piața Marii Adunări Naționale „Campionatul Mondial Poliatlon – Bodyguard 2017”.

Cu această ocazie Piața Marii Adunări Naționale (PMAN) va fi închisă, iar pe perioada evenimentului, de la ora 06.00 și până la ora 21.00, traficul rutier pe bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt, în perimetrul străzilor Pușkin și Bănulescu-Bodoni, va fi suspendat.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...