(VIDEO) Imagini inedite de la nunta lui Emmanuel Macron cu Brigitte

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Avea 39 de ani şi era căsătorită, încă din anul 1974, cu bancherul Andre-Louis Auziere, când l-a cunoscut pe Emmanuel Macron, cel care avea să devină peste ani soţul şi marea iubire a vieţii ei. Nici barierele legate de diferenţa de vârstă, nici faptul că el era elevul ei n-au contat şi n-au stat în faţa iubirii lor. Azi, când el este Preşedintele Franţei, aceste amănunte atârnă greu şi sunt puncte sensibile pentru amândoi, scrie OkMagazine.

Despre povestea lor de iubire şi despre toate amănuntele legate de uniunea lor, s-a mai vorbit. Ceea ce a rămas ascuns, însă, este cadrul idilic în care cei doi şi-au unit destinele în faţa ofiţerului de stare civilă pe 20 octombrie 2007. Nunta propriu-zisă, care a avut loc acum zece ani, şi care i-a avut drept martori de cununie pe profesorul lui de economie, Marc Ferracci, şi pe afaceristul Henry Hermand, care declara înainte de tragica lui trecere în nefiinţă (din 2016) că ”Emmanuel nu a luat niciodată o decizie importantă fără să vorbească cu mine”.

Nunta dintre Brigitte şi Emmanuel a avut loc, aşadar, în oraşul Touquet, din regiunea Pas-de-Calais, acolo unde cei doi locuiau. La ceremonie au participat, pe lângă cei doi martori, toţi cei apropiaţi şi familiile lor, iar momentul a fost filmat, prin urmare avem ocazia să-i vedem pe Brigitte şi pe Emmanuel în haine de mire şi mireasă, spunând „Da!” în faţa ofiţerului de stare civilă.

Cât despre mireasa Brigitte, în vârstă de 54 de ani pe atunci, aceasta purta o rochie albă, mini, care prezenta nişte inserţii metalice în partea de sus, iar pe deasupra purta un sacou lung, tot alb. O apariţie, aşadar, extrem de sexy, care-i punea în evidenţă picioarele lungi şi sexy şi care o caracterizează atât de mult, dat fiind faptul că şi astăzi, la 64 de ani, poartă aceleaşi ţinute minimaliste.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...