Actualitate

Horoscop 17 septembrie. Zi plină de neprevăzut. O zodie are noroc cu carul!

BERBEC
O zi deosebită, din punct de vedere sentimental. Veţi petrece mult timp alături de partenerul de viaţă şi o să mergeţi într-un loc special.

TAUR
E momentul perfect să puneţi bazele unei afaceri şi să va faceţi planuri pe termen lung.

GEMENI
Simţiţi nevoia unei schimbări şi va îndreptăţi către carieră. Faceţi nişte alegeri care va vor aduce multă satisfacţie în viitorul apropiat.

RAC
O zi cum nu aţi mai avut de mult timp. Orice problema se rezolva că prin minune şi ajungeţi să va întrebaţi cum de sunteţi atât de norocoşi. Va merge atât de bine, încât va gândiţi serios să investiţi într-o afacere.

LEU
Se anunţă o zi excelenţă pentru voi. Petreceţi clipe de neuitat alături de cei dragi şi aflaţi veşti importante de la aceştia.

FECIOARA
O zi plină de evenimente importante, din punct de vedere profesional. Este posibil să participaţi la o întâlnire care va va ajută mult pe viitor şi care poate să aducă beneficii financiare.

BALANŢĂ
Veţi ieşi mult în oraş şi veţi petrece momente frumoase alături de prieteni, dar veţi avea ocazia să cunoaseti şi oameni interesanţi.

SCORPION
Multă linişte, odihnă şi relaxare. Cam de asta aveţi parte şi simţiţi că în sfârşit puteţi respiră. Aveţi grijă pentru că liniştea ar putea să va fie tulburată de un telefon de la un coleg de serviciu.

SĂGETĂTOR
Veţi stă mai mult cu familia sau cu prietenii foarte apropiaţi. Asta se întâmplă datorită unui eveniment foarte important pentru voi.

CAPRICORN
Emoţiile de care aveţi parte îşi vor pune amprenta asupra voastră toată săptămâna următoare. Toate aceste lucruri va vor ajută să priviţi oamenii din jur cu alţi ochi şi să fiţi mai conştienţi atunci când aveţi încredere într-o persoană din anturaj.

VĂRSĂTOR
Lucrurile iau o întorsătură ciudată şi asta va ia prin surprindere. Dacă va aşteptaţi să staţi liniştiţi şi să va bucuraţi de vremea de afară, nu se va întâmplă aşa, ci din contra, veţi avea foarte multe lucruri de făcut.

PEŞTI
Nu este cea mă bună perioada pentru voi. Încercaţi din răsputeri să va împotriviţi şi să reuşiţi pe cont propriu, dar uneori e bine să mergeţi cu valul.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *