Recomandări #diez. Evenimente la care să mergi într-o zi de duminică plină cu soare

Foto: Facebook.com/ Elena Baranov

Deja suntem în a doua decadă a lunii septembrie, dar temperaturile de toamnă încăse lasă așteptate. Așa că mai profităm de vremea generoasă și ieșim fuguța din casă ca să ne bucurăm alături de cei dragi de timpul de afară pentru că nu a mai rămas mult până la ceștile de ceai, plapume groase și filme bune. Mai jos #diez îți prezintă o listă de evenimente la care poți să mergi duminică, 17 septembrie:

#1. Sunday Long Run #10: Pregătire pentru Chișinău Marathon

Continuăm să ne pregătim în mod activ pentru cel de-al treilea Maraton Internațional Chișinău. Duminică, 17 septembrie, clubul de alergări Sporter invită sportivii-amatori și începători la un antrenament de alergare “Long Run”.

Locul: parcul Valea Moril (parcarea Moldexpo). Începutul – 9:00. Mai multe detalii despre eveniment vezi aici. 

#2. Campionatul Mondial Bodyguard – 2017

Pe 17 septembrie 2017, Vă invităm la cea mai grandioasă competiție a gărzilor de corp din întreaga lume. Evenimentul va avea loc în Piața Marii Adunări Naționale și va reuni cele mai tari echipe din 16 țări. Campionatul Mondial „Bodyguard – 2017” va debuta la ora 10.00 cu proba de specialitate „Conducerea auto în condiții extreme”.

Inaugurarea oficială se va desfășura cu începere de la ora 14:00, într-o atmosferă solemnă, urmată de un spectacol incendiar cu multă forță, motoare și adrenalină. Aici detalii.

#3. Masterclass de paste și sosuri

La cea de a 2-a etapă a cursului complet de gătit, vei afla cum sa alegi paste bune din comerț, cum să le fierbi. De asemenea, vei mai afla câteva tipuri de sosuri diferite, dar la fel de gustoase fiecare.

Evenimentul va avea loc mâine la ora 11:00, în studioul gastronomic Lo Chef. Detalii vezi aici. 

#4. Chisinau Gentleman’s Ride 2017

Un eveniment pentru amatorii motocicletelor. Cursa va începe la ora 12:00 de pe bd. Dacia 47/6, parcarea din fața magazinului Vizita. Toți participanții trebuie să se conformeze unui dress code specific. Vezi aici detalii. 

#5. Protest în fața Parlametului

Protest 20.07 (279)

Pe 17 septembrie, la ora 12.00, toti doritorii pot participa la un protest împotriva actualei guvernări în fața Parlamentului. Detalii vezi aici. 

#6. Coke Live Music & Food Fest 2017

bc30ef6d4a1f89efa7476dd59cdcc5a7

Coca-Cola te invită pe 17 septembrie la Coke Live Music & Food Fest, în parcul Dendrariu, orele 15:00. Vezi aici 10 motive ca să vii la festival. 

#7. Concert de GALĂ

Concert de gală al Festivalului International de Operă și Balet ”Maria Bieșu”. Ediția a XXV-a. Evenimentul va începe la ora 18:00. Detalii despre program aici. 

#8. Chișinău prin monoclu – Turul VII „Curțile interioare”

Te-ai gândit vreodată câte istorii cunoști despre Chișinau? Ce povestești copiilor și prietenilor tăi despre oraș?

Centrul de Urbanism lansează seria de tururi ghidate “Chișinău prin monoclu”. Alatură-te plimbărilor noastre de duminică ca să descoperim, să ne uimim, să ne întristăm, să cunoaștem, să privim ca printr-un monoclu destine și istorii despre locurile și oamenii Chișinăului. Toate povestite cu pasiune de ghizi, istorici, arhitecți și iubitori ai orașului. Evenimentul începe la ora 17:00. Detalii aici. 

#9. COCO Chanel – Oglinzi

Teatrul Geneza Art vă invită la deschidera stagiunii VIII, cu spectacolul „COCO Chanel – Oglinzi”.
Ideea acestui proiect îi aparține regizorului spectacolului Daniela Burlaca, cu scopul de a crea un eveniment de amploare dincolo de bariere. Miza acestui concept este o personalitate celebră, marcantă și revoluționară – impuls și determinant pentru o lucrare fără superficialități. Detalii aici. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Cristina Aramă
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente