Analist politic: Plahotniuc ar putea avea materiale compromițătoare împotriva lui Dodon

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Plahotniuc ar putea să dețină materiale compromițătoare asupra lui Dodon pentru că după înaintarea repetată a lui Eugen Sturza, președintele nu a mai venit cu vreo reacție. De această părere este analistul politic Nicolae Negru.

Analistul consideră că liderul PDM, Vladimir Plahotniuc, este într-un punct critic al relațiilor cu președintele Igor Dodon având în vedere inclusiv faptul că șeful statului refuză să-l accepte pe Eugen Sturza în funcția de ministru al Apărării.

„El trebuie să ia o decizie, trebuie să-l pună la punct odată și pentru totdeauna pe Dodon. Acum să vedem ce va face. Alte instrumente legale el nu are decât să se adreseze Parlamentului să pornească procedura de demitere a președintelui”, a spus Nicolae Negru, în cadrul emisiunii „Sfatul Țării” de la postul de televiziune 10TV.

În opinia analistului, ar mai fi o pârghie, și anume cea că Vladimir Plahotniuc ar putea să dețină materiale compromițătoare asupra lui Igor Dodon pentru că după ce Guvernul l-a înaintat repetat pe Eugen Sturza, președintele nu a mai venit cu vreo reacție.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...