/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ S-au terminat lucrările la sistemul de canalizare din satul Roșu. Peste două mii de locuitori vor beneficia de sistem

16 septembrie 2017, ora 11:06

Grație implementării acestui proiect au fost construiți 22,48 km de rețea de canalizare, dintre care 15,09 km de rețea gravitațională în interiorul satului Roșu și 7,39 km de rețea sub presiune, care va transporta apa uzată de la stațiile de pompare spre stația de tratare și epurare a apelor uzate din orașul Cahul. De asemenea, au fost construite 4 stații de pompare performante (de tip monobloc din material plastic PEID), cu asigurarea căilor de acces, prin reparația a 0,96 km de drum.

Realizarea cu succes a proiectului dat, va asigura accesul la servicii de canalizare a 2154 locuitori ai satului Roșu, a 4 instituții publice, 800 gospodării și 35 agenți economici.

Costul total al proiectului „Construcția sistemului de canalizare în satul Roșu” este de circa 16,04 milioane lei, acesta având drept obiectiv general dezvoltarea infrastructurii de canalizare prin utilizarea unor tehnologii prietenoase mediului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram