Recomandări #diez. Evenimente pentru un început de weekend frumos

evenimente67
Foto: Seth Doyle

După o săptămână întreagă de așteptare, weekendul e mai aproape ca oricând. Echipa #diez a ales câteva evenimente care vă pot completa agenda, fie că vreți să vă relaxați, să vă distrați sau să faceți cât mai multă mișcare. Alegeți unul dintre ele și savurați-l la maxim.

#Cucuteni 2017- un dialog între trecut și viitor/Expoziție

Cucuteni International Art Camp vă invită cu drag să admirați expoziția „Cucuteni 2017: Un dialog între trecut și viitor”. În cadrul expoziției vor fi expuse 58 lucrări excepționale de ceramică și pictură ce reproduc cultura Cucuteni, realizate de cei mai talentați artiști din peste 16 țări ale lumii, precum Moldova, România, Egipt, Azerbaidjan, Coreea de Sud, Letonia, Lituania, Polonia, Franța, Olanda, Statele Unite ale Americii, Vietnam, Indonezia, Bulgaria, Turcia și Rusia. Detalii despre eveniment, aici.

# Future of Health: APPS – BreakingMED

Future of Health: APPS” este cel de-al doilea eveniment din cadrul proiectului BreakingMed, un proiect complex care și-a pus scop să transforme sistemul medical din Moldova. Tematica sesiunii sunt aplicațiile mobile medicale (IoS și Android) care reprezintă o soluție importantă în schimbarea peisajului medicinal. Dacă vrei să afli mai multe despre acest domeniu, vino la eveniment. Detalii, pe facebook.

# Cea mai TARE Conferința Business DRIVE

Cum ar fi să-ți descoperi puterea interioară și potențialul tău ascuns? Cum ar fi să fii alături de oameni energici și activi? Vino la cea mai tare și utilă conferință business pentru cetățeni activi, lideri și antreprenori în stil drive, organizată de JCI Moldova și află cum. Tot ce vrei să știi despre eveniment, se află aici.

# Movie Night „The Pursuit of Happyness”

Echipa „Splash” te invită pe 16 septembrie, ora 18:00, în Parcul Afgan, la un Movie Night cu scop caritabil. Vino să contribui la o cauză nobilă, de asemenea să te relaxezi într-o seară de sâmbătă. Pop-corn gratuit şi multă distracție. Filmul pe care îl vom viziona: „Pursuit of happyness”. Prețul biletului: 20 lei. Biletele se vor vinde la intrare, unde va fi amplasată și o cutie pentru donații. Detalii, aici.

#FC Zimbru – FC Dinamo-Auto! Hai la fotbal!

Vino pe Arena Zimbru și susține galben-verzii într-un meci important împotriva echipei FC Dinamo-Auto din Tiraspol! Prețul unui bilet este de 30 de lei. Dacă vrei să-ți susții echipa națională, află tot ce te interesează pe facebook.

# Antonia Live Performance

Dacă ești fan Antonia și vrei să o vezi și asculți la un concert sută la sută LIVE, vino sâmbătă la entourage. Detalii despre concert, aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente