Actualitate

Povestea dramatică a fetei care a supravieţuit 25 de zile în pădure. Cum a reuşit?

Când toată lumea își pierduse speranța că tânăra se mai află în viață, Lisa a fost văzută lângă drum rural din Bullock County, de o femeie care a anunțat imediat poliția.

Ea le-a povestit anchetatorilor că a supraviețuit consumând fructe de pădure, ciuperci și apă de ploaie. „Când ploua, trebuia să storc apa din păr și să o beau. Era vorba doar de găsirea drumului sau de întâlnirea unei persoane. Nici măcar nu am auzit autoturisme în tot timpul acesta”, a declarat Theris.

În momentul în care a fost găsită întâmplător de o șoferiță, Lisa se afla într-o stare deplorabilă. Era goală, mudară, plină de zgârieturi și mușcături de insecte și era foarte speriată. Medicii spun că doar o minune a salvat-o, în condițiile în care nu a avut hrană și nici haine adecvate.

Polițiștii au descoperit ulterior că Lisa Theris s-a rătăcit în pădure, după ce a fugit de cei doi bărbați care o însoțeau. Tânăra călătorea cu ei într-o camionetă spre tabăra de vânătoare, dar după ce a aflat despre planul lor de a sparge și de a fura obiecte de valoare din cabană, ea a spus că nu dorește să aibă de-a face cu ei și pentru că nu i-au dat voie să plece, a fost nevoită să sară din mașină. De atunci, nimeni nu a mai văzut-o timp de trei săptămâni.

Cei doi bărbați au fost arestați, fiind acuzați de jaf și de dispariția tinerei studente.

„Fac asta de 15 ani și nu am văzut niciodată așa ceva. Voința ei de a trăi este incredibilă. Aceasta este o zonă plină de urși și animale periculoase. Nu-mi place să o clasificăm ca un miracol, dar este un miracol”, a declarat Chad Faulkner, unul dintre polițiștii care s-au ocupat de acest caz.

După ce a fost descoperită, Lisa a fost dusă la un spital din apropiere și apoi a fost recuperată de familia ei. În ciuda faptului că a pierdut 22 de kilograme în timpul calvarului, fata este într-o stare de spirit bună.

„Suntem foarte norocoși pentru că se află în viață. Este foarte puternică și a trecut prin atâtea lucruri”, a mărturisit sora Lisei Theris.

Sursa: unica.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *