Între mit și realitate, află mai multe lucruri despre Silicon Valley, împreună cu Anastasia Miron

m

Cu toții cunoaștem că majoritatea companiilor mari și renumite precum Google, HP, Facebook, Apple și multe altele își au apariția din Silicon Valley, situat în California, SUA. Și, totuși, ce știm noi despre acest eco-sistem? Vino la data de 21 septembrie la iHUB Chișinău și cunoaște-o pe Anastasia Miron, care a simțit pe propria piele ce înseamnă Silicon Valley.

Tânăra va vorbi despre:

# genericul denumirii de Silicon Valley;

# istoria geo-politică;

# între mit și realitate: ce cunoaștem noi despre Silicon Valley, clișeuri despre Silicon Valley, etc.);

# demistificarea inovării;

# ce să faci și ce să nu faci în Silicon Valley etc.

Anastasia Miron, născută în Republica Moldova, și-a făcut studiile în Italia, după care, a devenit antreprenor social și un evanghelist al inovării în SUA.m

Cunoscută pentru energia sa contagioasă, ea este pasionată de provocarea statusului quo prin susținerea oamenilor și a comunităților defavorizate. În calitate de co-fondator al GlobeIn și TEKEDU, a lucrat pentru îmbunătățirea accesului la tehnologie pentru a spori oportunitatea în piețele din ce în ce mai digitalizate de astăzi.

Anastasia este, de asemenea, Fondator al Child Proof Yourself (https://childproofyourself.com/), interesul său actual constă în punerea în aplicare a Realității Virtuale și a celei Augmentate pentru a aborda problemele centrate pe om și anume, pentru a oferi noi abordări în prevenirea stresului și anxietății la copii.

Află și alte lucruri interesante despre Anastasia Miron, iar pentru mai multe detalii despre seminar vizitează pagina de facebook a evenimentului. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente