O nouă aplicaţie ar putea să împiedice mahmureala

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Dacă vă simţiţi rău de fiecare dată după ce beţi alcool, deshidratarea ar putea fi de vină. O nouă aplicaţie iPhone numită „Hydrate Now” vă reaminteşte permanent, pe parcusul serii, să beţi altceva în afară de alcool. A fost creat de Jacob Catalano, un dezvoltator de 23 de ani din Toronto, Canada.

„Ştiu că există o mulţime de aplicaţii de hidratare, dar am vrut să proiectez una care a fost special concepută pentru cazul de prevenire a mahmurelii”, spune Jacob despre inspiraţia din spatele aplicaţiei sale, care a durat mai puţin de o săptămână pentru a o dezvolta. „Aşa că m-am gândit că cel mai bun mod de a face asta ar fi trimiterea unei cantităţi aproape enervante de notificări care vă reamintesc să beţi apă”.

Pentru a încerca, descărcaţi aplicaţia „Hydrate Now” din App Store şi activaţi notificările înainte de următoarea ieşire în oraş. Apoi, apăsaţi pe ecranul iniţial al aplicaţiei când începe petrecerea şi introduceţi cât de multă apă trebuie să beţi. (Aplicaţia nu vă indică cantitatea potrivită de băut – depinde de voi să luaţi această decizie.)

În funcţie de selecţia voastră – „1” vă va notifica la fiecare 100 de minute, în timp ce „5” vă va notifica la fiecare 20 de minute – veţi primi în mod regulat una din cele 20 de notificări, cum ar fi „HAVE A GODDAM GLASS OF WATER” sau „Drink water plz”. Aşadar, nu va fi nimeni altcineva de vină, doar voi, dacă nu beţi cantitatea necesară de apă.

Când vă întoarceţi din oraş, puteţi opri notificările atingând din nou ecranul de pornire al aplicaţiei.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...