/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/VIDEO/ Primul punct și remiză la Praga. Sheriff Tiraspol scor 0:0 în meciul cu FC Zlin

missing
15 septembrie 2017, ora 16:40

Sheriff Tiraspol a dominat partida și a avut mai multe intervenții periculoase. Elevii lui Roberto Bordin nu au reușit să înscrie chiar dacă au pus presiune maximă la poarta adversă.

Nu s-a marcat nici în cealaltă partidă din grupa „F” dintre clubul danez Kopenhaga și Lokomotiv Moscova. Toate echipele din grupă au acumulat câte un punct. Următorul meci din cadrul Europa League, „Sheriff” îl va disputa pe 28 septembrie, acasă, împotriva celor de la Kopenhaga.

Steaua-București a avut o seară fantastică la debutul în grupele Europa League. Elevii lui Nicolae Dică au trecut de cehii de la Victoria Pilzen cu scorul de 3-0 . Budescu s-a remarcat cu o execuție peste portar.

Următorul meci din cadrul competiției Europa League, Steaua-București îl va disputa pe 28 septembrie, în deplasare, împotriva formației Lugano.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram