(foto, video) Atac terorist în metroul din Londra. Mai multe persoane au fost rănite, în urma unei explozii

explozie-la-metroul-din-Londra

Explozie la metroul din Londra. Mai multe persoane au fost rănite, în urma unei deflagrații care a avut loc în stația de metrou Parsons Green, aflată în sud-vestul Londrei.

La fața locului au intervenit numeroase echipaje medicale, pompieri și polițiști. După cum a anunțat ziarul Metro, în ultima garnitură de tren a explodat un container alb, lăsat într-o pungă lângă ușa vagonului.

 

fire-iesite-din-galeata

Potrivit The Telegraph, mai mulți oameni au suferit răni în zona feței, în urma deflagrației. Numeroase echipaje intervin la fața locului, în timp ce metroul în care a avut loc incidentul a fost evacuat.

Traficul dintre stațiile Earl Court și Wimbledon au fost închise. Informații cu referire la persoane decedate nu sunt.

Explozia de la metroul din Londra este considerată drept un act terorist, potrivit unor surse citate de BBC. Autoritățile îl caută pe proprietarul bagajului, în timp ce oamenii au fost îndemnați să alerteze autoritățile dacă văd ceva suspect.

Un alt atac a avut loc la Londra în luna martie, când un alt terorist a lovit cu mașina oamenii aflați pe Westminster Bridge, înainte să înjunghie mortal un polițist aflat la palatul Westminster.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente