(foto, video) „Apple Party” la Enter – distribuitorul autorizat al brand-ului în Moldova

ШАПКА

Fanii Apple au așteptat acest eveniment cu sufletul la gură. Ieri, compania Apple a vărsat lumină asupra noii generații iPhone, iar compania Enter a făcut evenimentul și mai memorabil!

0900

ADM_9621

Noile creații Apple, inclusiv multdiscutatul iPhone 8,  au fost arătate, în direct, lumii întregi. Cu această ocazie, Enter a organizat un eveniment tematic, unde fanii brand-ului au putut urmări live stream-ul prezentării, discuta inovațiile și savura o atmosferă plăcută și prientenoasă! Și dacă tot era „Apple Party”, aceștia au fost așteptați cu un meniu corespunzător: suc, cidru, chec tradițional – toate de mere, evident.

ADM_9630

ADM_9686

ADM_9709

Cei prezenți au fost surprinși nu numai de noul iPhone ci și de o știre din partea gazdei: Enter a obținut statutul „Apple Authorized Reseller” în Moldova! Ce ar însemna asta pentru cei care preferă gadgeturile acestui brand? Cel mai importat beneficiu este asistența și reparația calitativă a produselor, atât pe parcursul termenului de garanție, cât și postgaranție. În această ordine de idei, a fost anunțată și lansarea proiectului „Trade In iPhone”!

ADM_9645

Ce reprezintă Trade In și care ar fi surprizele pentru posesorii iPhone-urilor?

Grație acestui proeict, orice persoană care are un iPhone de un model mai vechi, dar fucțional, îl poate schimba pe unul nou! De acum înainte nu mai trebuie să irosiți timp în zadar, în căutarea unui cumpărător pentru telefonul vechi și a locului potrivit pentru procurarea unui nou! Enter face asta pentru Dvs, în 30 de minute!

ADM_9726

Așadar, în cadrul evenimentului, la finalul unei loterii, a avut loc și primul schimb, care i-a adus atâta bucurie câștigătorului! Alexandru Tabac și-a schimbat GRATUIT iPhone-ul, model 6S, pe un iPhone 7+ cu memorie internă de 128 GB!

ADM_9773

Curând toți doritorii vor putea beneficia de acest serviciu, iar până atunci, în magazinele Enter sau pe enter.online, deja puteți face o precomandă pentru incomparabilul iPhone 8!

Startul vânzărilor pentru iPhone 8 și 8+ este anunțat pentru 22 septembrie, pe când iPhone X va apărea pe piață doar la început de noiembrie.

Stați cu ochii pe pagina de Facebook a companiei Enter, pentru a afla primii despre apariția noilor gadgetruri! Apropo, mai jos puteți vedea video de la eveniment, dar data viitoare – nu ratați ocaziile!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente