(video) Igor Dodon: „Eu îi stimez pe toți cetățenii acestui stat, însă eu sunt președintele majorității creștine”

4693504ee91021fd69eddabfa74cc8c5

În cadrul emisiunii „În Profunzime”, din 14 septembrie, Igor Dodon a spus că nu mai este președintele tuturor, cum a declarat în campania electorală, ci este doar președintele majorității.

„Eu îi stimez pe toți cetățenii acestui stat, cetățenii noștri care are dreptul său, însă eu sunt președintele majorității”, a spus președintele Republicii Moldova în cadrul emisiunii.

Igor Dodon a mai adăugat că „Eu nu pot fi președintele la 100% și niciodată nu a fost într-o țară așa. Eu nu am să pot să reprezint minoritățile sexuale, pentru că noi suntem diferiți. Pe cine să reprezint? Eu reprezint majoritatea cetățenilor Republicii Moldova, care sunt creștini.”

Pe 13 noiembrie, 2016, Igor Dodon spunea total altceva, iată declarațiile lui.

„Credeți-mă, eu înțeleg foarte bine responsabilitatea ce îmi revine din ziua de azi. Eu vă promit, dragi concetățeni, că voi fi președintele tuturor și celor care se consideră de dreapta, și de stânga, și celor care se vor în UE, și celor care se vor alături de Rusia”

Vă amintim că pe 13 noiembrie, 2016, Igor Dodon a devenit președintele Republicii Moldova, acumulând 52,57% din voturi, iar contracanditata lui, Maia Sandu, a obținut 47,43%.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente