(video) Direct de pe platourile de filmări din Hollywood. Un nou episod KinoPOP despre noutăți și proiecte din cinematografie

Untitled

Un nou episod KinoPOP este prezentat de actorul și regizorul Ghenadie Moroșanu tocmai de la Hollywood, Los Angeles. Cea de-a doua ediție a proiectului povestește despre cum a fost realizat scurtmetrajul Plus Minus Unu, de ce au ales tinerii să învețe Muzică, Teatru și Arte Plastice și ce planuri de viitor au tinerii studenți. Episodul vine cu o recomandare de film și prezentarea unui festival documentar care va avea loc în toată țara, deci nu pierdeți niciun reportaj.

 

Proiectul KinoPOP a foste creat de o echipă de tineri cineaști de la Youbesc Creative Institute și „Asociația Consumatorilor de Artă”. Este o emisiune bilunară despre industria cinematografică din Moldova. Primul episod al emisiunii este prezentat de Virgiliu Mărgineanu, directorul OWH Studio, și prezintă în câteva minute povestea din spatele reflectoarelor a primului hackthon de film din Moldova, impresiile cineaștilor față de finanțarea acordată de stat în acest an, dar și o recenzie a unui film străin difuzat și la noi.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente