Actualitate

Cupluri din zodiac care se îndrăgostesc repede şi se despart şi mai repede

Totuși, despărțirile apar frecvent îndeosebi în cazul persoanelor care se îndrăgostesc repede, fapt ce se poate vedea și în zodiac. Datorită trăsăturilor acestora, anumiți nativi aleg să se despartă după doar câteva zile de relație. Cuplurile din zodiac care se îndrăgostesc repede cad în plasa tentației și uită imediat de persoana iubită.

Iată care sunt cuplurile din zodiac care se îndrăgostesc repede și se despart și mai repede:

Gemeni-Scorpion

Femeia Gemeni și bărbatul Scorpion nu vor putea niciodată să aibă o relație pe termen lung. Scorpionul este impresionat, la prima vedere, de abilitatea femeii Gemeni de a vorbi cu oricine, dar și de faptul că este populară. Totuși, această iluzie va fi rapid spulberată atunci când cei doi nu vor mai găsi nimic de admirat unul la celălalt. Deși Scorpionul poate fi o partidă bună la început, lucrurile vor începe să se răcească atunci când vor apărea primele discuții în contradictoriu, dar și primele semne de gelozie. 

Rac-Vărsător

Femeia Rac este tipul de femeie într-o permanentă căutare a bărbatului care să joace rolul principal în basmul ei cu prinți și prințese. Din acest motiv, relația cu rebelul Scorpion (în acest caz prințul pe cal alb), i se va părea un vis frumos, din care nu va mai dori să se trezească. Vărsătorul apreciază iubirea necondiționată pe care i-o poartă Racul, dar și gingășia și frumusețea sufletului acestei femei. Totuși, nu orice poveste se termină fericit, ceea ce se va întâmpla și în cazul acestui cuplu. Vărsătorul este într-o continuă mișcare, chiar și atunci când vine vorba de dragoste. Atunci când o altă domnișoară va apărea în calea sa, va pleca fără să se uite în urmă.

Balanță-Leu

Este foarte ușor să te îndrăgostești de femeia Balanță, mai ales atunci când vezi câte calități are. Poți comunica fără probleme cu ea, iar firea sa calmă te face să crezi că este exact ce ai nevoie. Leul este un cuceritor înnăscut, iar diplomata Balanță i se va părea o pradă interesantă. Deși cei doi vor simți o oarecare compatibilitate la început, gusturile excentrice ale Leului o var face pe nativa din Balanță să pună punct acestei legături fără viitor.

Pești-Fecioară

Sensibilitatea femeii din zodia Pești și modul ei frumos de a iubi poate topi orice inimă, chiar și pe cea a realistului bărbat din zodia Fecioară. Deși pot avea o relație presărată la început cu flori și fluturași, pe măsură ce lucrurile vor avansa, discuțiile în contradictoriu nu vor înceta să apară. Femeia Pești este genul de femeie visătoare, pe când bărbatul Fecioară este realist și practic și nu îi place să piardă timpul cu lucruri care nu îi sunt de folos.

Cuplurile din zodiac care se îndrăgostesc repede și se despart fulgerător pot avea un viitor împreună, dar doar dacă vor învăța să fie mai receptivi la nevoile perechii și vor face mai multe sacrificii în numele iubirii.

divahair.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *