/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ A furat-o pentru că voia să se plimbe. Poliţia Capitalei a reţinut un hoţ de biciclete

15 septembrie 2017, ora 09:01

Bănuitul şi-ar fi recunoscut vinovăţia, declarând că, bicicleta ar fi fost lăsată fără supraveghere şi ar fi luat-o cu scopul de a se plimba. El s-a dovedit a fi în vârstă de 36 ani, anterior judecat pentru diverse infracţiuni patrimoniale, domiciliat în Capitală.

Bicicleta a fost ridicată şi urmează a fi returnată proprietarei, iar bărbatul este cercetat penal pentru furt şi riscă amendă în mărime de până la 13.000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 120 la 240 de ore sau închisoare de până la 2 ani.

În acest context ofiţerii de investigaţii verifică complicitatea lui în alte cazuri similare, iar cetăţenii sunt rugaţi să asigure corespunzător măsurile antifurt.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram