(VIDEO) Europa League: Debut cu o victorie clară pentru FCSB

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

FCSB a învins formația cehă Viktoria Plzen cu scorul de 3-0 (2-0), joi seara, pe Arena Națională din București, la debutul în Grupa G a Europa League.

FCSB a deschis scorul în urma unui penalty făcut cadou de arbitrul leton Treimanis, care a considerat drept fault deposedarea lui Hajek la Budescu. Constantin Budescu a transformat impecabil lovitura de pedeapsă.

FCSB putea să își majoreze avantajul în min. 35, când Alibec a scăpat singur cu portarul, dar Hruska a apărat. Imediat, Florinel Coman (37) a ratat și el o ocazie mare de gol.

Vicecampioana României a intrat la pauză cu un avans de două goluri, după ce Budescu a reușit un gol splendid (44), cu un lob peste Hruska, în urma unei lansări remarcabile venite de la Alibec.

Cehii putea marca și ei pe finalul primei reprize, dar Niță a respins pe rând șutul de la circa 25 de metri al lui Zivulic (45), iar apoi reluarea lui Hajek din apropiere (45+1).

FCSB a marcat golul al treilea prin Denis Alibec (73), dintr-o lovitură liberă de pe partea dreaptă, la care nu a intervenit niciun jucător, balonul ducându-se la colțul lung.

Cu doar o lună în urmă, în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, cele două formații au remizat la București, 2-2, iar FCSB a câștigat cu 4-1 la Plzen.

În celălalt meci al grupei israelienii de la Hapoel Beer-Sheva s-au impus cu 2:1 în fața elvețienilor de la Lugano.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...