Trimite e-mail | Printeaza
Politic
14.09.2017

Șeful statului s-a întîlnit cu Ministrul afacerilor externe al Republicii Lituania

Șeful statului s-a întîlnit cu Ministrul afacerilor externe al Republicii Lituania

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu Ministrul afacerilor externe al Republicii Lituania Linas Linkevicius.

Președintele a salutat vizita șefului diplomației lituaniene în Moldova, și a subliniat că aceasta are loc în anul în care sunt celebrați 25 ani de la stabilirea relațiilor diplomatice între Republica Moldova și Republica Lituania. Părțile au făcut un schimb de opinii asupra stadiului actual al relațiilor moldo-lituaniene, pledînd pentru intensificarea și extinderea acestora în toate domeniile de interes comun.

Igor Dodon a menționat dialogul politic activ stabilit între statele noastre, precum şi a apreciat susţinerea activă a Lituaniei în realizarea unor proiecte comune aici, în Moldova.

Șeful statului și-a exprimat interesul pentru valorificarea în deplină măsură a potenţialului de cooperare economică moldo-lituaniană, inclusiv pentru atragerea investițiilor lituaniene în economia moldovenească, se arată într-un comunicat al Administrației Prezidențiale.

cuvinte-cheie:

Comentarii (0)

 

Sus