Avocat: Urmează surprize neplăcute pentru Plahotniuc

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Regimul oligarhic din Republica Moldova va avea parte în timpul apropiat de o surpriză neplăcută. Declaraţiile au fost făcute de către avocata Ana Ursachi pe o reţea de socializare, de la Varşovia, în timp ce se afla la o conferinţă anuală a Biroului OSCE pentru Instituţiile Democratice şi Drepturile Omului. La şedinţa de lucru au participat cei mai influenţi apărători ai drepturilor omului din întreaga lume.

Potrivit avocatei, unul dintre invitaţii pe care i-a întâlnit la conferinţa OSCE a fost actualul preşedinte al Comisiei de Control al Fişierelor din cadrul INTERPOL, Vitalie Pârlog. Ana Ursachi a menţionat că a avut şi o discuţie cu şefii acestuia privind inoportunitatea aflării lui Pârlog în această funcţie, potrivit Jurnal.md.

Un alt subiect abordat de avocata Ursachi în timpul şedinţei biroului a fost libertatea presei din ţara noastră.

De asemenea, Ana Ursachi a anunţat că la una dintre şedinţele Biroului OSCE pentru Instituţiile Democratice şi Drepturile Omului din zilele următoare, oligarhul Vladimir Plahotniuc va avea parte de o surpriză mai puţin plăcută.

Preşedintele Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, nu a fost de găsit la telefon pentru un comentariu. Vitalie Pârlog a declarat anterior pentru Jurnal TV că acuzaţiile la adresa sa sunt aberaţii, pe care nu le comentează.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...