Datorii ce depășesc suma de 20.000 lei. Art Labyrinthul – spațiul unde arta era la ea acasă, riscă să fie închis

18423906_1196555353800540_2020280727382048522_n
Foto: Art Labyrinth

După închiderea mai multor localuri unde arta umplea tot spațiul, riscăm să pierdem și Art Labyrinthul. Pe pagina de facebook, conducerea localului menționează despre datoriile care depășesc suma de 20.000 de lei și despre refuzul din partea Muzeului Zemstvei de a prelungi contractul.

O dezamăgire îi așteaptă pe cei care obișnuiesc să-și petreacă serile la Art Labyrinth. Ușile sunt închise, iar în spatele lor liniștea a pus stăpânire. În ultima perioadă, localul nu funcționa din cauza lipsei de resurse umane și financiare. Deși conducerea a încercat să rezolve această situație, eforturile au dat greș.

„Acum că datoria noastră pentru chirie a depășit 20.000 de lei, administrația Muzeului Zemstvei refuză să prelungească contractul, iar ieri a oprit electricitatea. Ieri, am împrumutat suma de 10.000 de lei pentru a avea cel puțin ocazia de a organiza câteva concerte / expoziții și de a colecta suma rămasă prin vânzarea de bilete. Dar, după ce am plătit jumătate din datorie, administrația nu numai că a refuzat să ne conecteze energie electrică, ci și a închis spațiul până când vom plăti integral datoriile. Astăzi ușile sunt încuiate”, este specificat pe pagina de facebook a Art Labyrinth-ului.

Conducerea spune că îi e imposibil să colecteze suma necesară atât timp cât localul e blocat și ei nu au resurse proprii pe care le-ar putea investi. Ei au anunțat că se vor bucura de orice ajutor din partea celor care iubesc cu arta. „Contăm cu adevărat pentru sprijinul dvs. Fără el, visul nostru va rămâne un vis.”

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente