/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Bătălia drapelelor. Reprezentanții Moldovei la „Novaia Volna”, cu drapelul regiunii transnistriene

missing
14 septembrie 2017, ora 15:12

Drapelul regiunii transnistriene a fost afișat pe covorul roșu în fața jurnaliștilor și a celor prezenți la eveniment. Site-urile din regiunea transnistriană se laudă cu marea reușită și menționează că „DoReDos” este de fapt o formație transnistriană, care ține să își evidențieze identitatea în cadrul concursului.

„DoReDos” a participat la concurs cu susținerea președintelui Igor Dodon, care le va oferi celor trei membri ai formației distincții de stat.

Reprezentanții Moldovei au interpretat trei piese în concurs, dintre care două au fost în limba română. Trupa „DoReDos” s-a clasat pe prima poziție alături de reprezentanții Uzbekistanului și al Armeniei. Cele trei țări au avut același punctaj – 362 de puncte.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram