/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Sheriff, debut în Europa Legue! Viespile vor încerca să câștige trei puncte de la „Zlin”

14 septembrie 2017, ora 13:32

Partida va avea loc pe Arena Olomouts, care are o capacitate de 12 mii de locuri. Tiraspolenii au mai disputat o partidă pe acest stadion acum 18 ani, împotriva formației Sigma, care își disputa meciurile de acasă în acest complex sportiv.

Adversara Sheriff-ului, Zlin, este actuala deținătoare a cupei Cehiei. Înainte de participarea în grupele Europa League, echipa și-a întărit lotul cu mai mulți jucători noi, la fel ca Sheriff. În ultimele 5 partide, echipa din Cehia a înregistrat 2 victorii și 3 înfrângeri, în timp ce Sheriff 3 victorii și 2 egalări. Duelul intre FC Zlin și Sheriff va avea loc cu începere de la ora 20:00.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram