S-a certat cu soţia! Un moldovean s-a aruncat de la etajul patru al unui bloc de locuit din România

Un tânăr de 26 de ani din Republica Moldova s-a aruncat în gol de la etajul patru al unui bloc de locuit din oraşul Târgu Frumos din România, scrie bzi.ro. Bărbatul a recurs la acest gest după un conflict cu soţia.

În dimineaţa zilei de marţi spre miercuri, în jurul orei 3:00, un vecin a fost trezit de tipetele care se auzeau din apartamentul de alături unde locuiesc cei doi tineri.

La un moment dat, acesta a auzit un zgomot ciudat şi când s-a uitat pe geam l-a văzut pe vecin întins pe asfalt. Acesta a sunat imediat la Serviciul 112 şi un echipaj medical s-a deplasat la faţa locului. Tânărul din Republica Moldova s-a aruncat de la etajul patru, de la aproximativ 10 metri.

“Medicul care s-a deplasat la faţa locului l-a intubat pe pacient şi l-a transportat la Spitalul «Sf. Spiridon» din Iaşi. Pacientul a fost dus direct în sala de operaţie. În urma impactului cu solul, pacietul a suferit o ruptură de vezică urinară şi laceraţii usoare“, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeşu, şefa UPU-SMURD de la Spitalul “Sf. Spiridon”.

Potrivitei, post operator evoluţia stării de sănătate a pacientului este stabilă. “În cursul zilei  va face un examen Computer Tomograf. Sperăm că prognosticul să fie favorabil“, a declarat Diana Cimpoeşu.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.