(VIDEO) Orbit de gelozie?! Un bărbat și-ar fi amenințat cu moartea fosta concubină: Ce riscă acesta

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un individ în vârstă de 47 ani, domiciliat în capitală, a fost încătuşat de către oamenii legii, după ce au fost alertaţi de către fosta concubină. Acesta a fost reţinut pe o stradă din capitală şi escortat la Inspectorat pentru audieri.

Conform primelor informaţii şi circumstanţe documentate de către poliţişti, individul ar fi mers la domiciliu şi ar fi ameninţat-o cu un cuţit pe fosta concubină şi fiul ei minor. Potrivit victimei, anterior bănuitul ar fi stropit-o cu o soluţie necunoscută peste faţă şi ar fi ameninţat-o să nu se adrese după ajutor poliţiştilor, întrucât riscă să fie omorâtă.

Este de menţionat că bănuitul anterior a fost condamnat pentru atac tâlhăresc, iar în prezent este cercetat penal pentru ameninţarea cu omor ori cu vătămarea gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii.

Dacă instanţa de judecată îl va recunoaşte vinovat de cele întâmplate, atunci el riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 11.000 lei la 15.000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de la 1 la 3 ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...