Antonia divorțează: Ce planuri are vedeta

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Antonia, una dintre cele mai frumoase femei din România, va fi în curând o femeie liberă, scrie The One. Ea a primit în cele din urmă marea veste: poate în sfârșit să divorțeze de Vincenzo Castellano.

Artista a primit actele de divorț solicitate în Italia, iar acum poate să redeschidă procesul la notar. Aceste documente vor fi folosite și de Alex Velea, care a intentat un proces în care cere judecătorilor ca Antonia și Vincenzo să recunoască că el este tatăl copiilor săi.

Astfel, există mari șanse ca, la următorul termen de judecată, instanța să pronunțe o sentință, iar Velea să devină în mod oficial tatăl celor doi copii.

În acte, Antonia și Vincenzo sunt încă căsătoriți. Deși au intentat divorț în instanță, au renunțat la judecată și au decis să se despartă în față notarului, însă procedura a fost suspendată pentru că nu sosiseră anumite acte din Italia. Acum, divorțul poate fi reluat.

Antonia și Vincenzo Castellano s-au căsătorit în 2011, după o relație de patru ani. Cei doi au împreună o fetiță, pe Maya, care locuiește în Italia după ce Antonia și Castellano s-au despărțit, iar artista a început relația cu Velea. Antonia a sperat că divorțul dintre ea și italian să se finalizeze cât mai repede și să poată face nuntă cu Alex Velea, însă lucrurile trenează și acum.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...