Zece grădinițe din capitală urmează să-și sisteze activitatea din cauza lucrărilor de reparație

Preschool
Foto: Stanford Graduate School of Education

Direcția generală educație, tineret și sport a Primăriei Chișinău informează că 10 instituții de învățământ preșcolar și-au sistat temporar activitatea din cauza lucrărilor de reparație planificate.

Pentru că se află în lucrări de reparații capitale, 10 instituții preșcolare din capitală își vor sista activitatea. Acestea au primit granturi în cadrul Programului de asistență tehnică și financiară FISM, acordat de Guvernul României, sau din bugetul Direcțiilor educație, tineret și sport din sector.

Prin urmre, la 13.09.2017, în temeiul ordinelor DGETS, a fost prelungită sistarea temporară a activității  instituțiilor după cum urmează:

Sectorul Botanica: Grădinița nr.49 – lucrări de reparații în cadrul Programului de asistență tehnică și financiară FISM, acordat de Guvernul României;

Sectorul Buiucani: IET nr.34, IET nr.62, IET nr.85, IET nr.143, IET nr.164 – realizarea lucrărilor de reparații capitale la blocul alimentar sau/și spălătorie. IET nr.54 își va relua activitatea din data de 18.09.2017;

Sectorul Centru: IET nr.23 (edificiul bd. Ștefan cel Mare), realizarea lucrărilor de reparații capitale;

Sectorul Ciocana: IET nr.1 Budești – lucrărilor de termoizolare a instituției, reparația pavilioanelor etc.;

Sectorul Râșcani: IET nr.81 – lucrări de reparații în cadrul Programului de asistență tehnică și financiară FISM, acordat de Guvernul României.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente