Ultima oră

600 de huligani au preluat controlul Insulei St.Martin! Umblă cu arme şi cuţite la ei

Potrivit Daily Mail, atât Marea Britanie, cât și Franța a trimis ofițeri de poliție pentru a ajuta la calmarea spiritelor .

În St. Martin, comandantul general al poliției a declarat că există o bandă formată din 600 de delincvenți care sunt responsabili pentru agitația civilă existentă în ultimele zile. Mulți turiști s-au închis în camerele de hotel de teamă să nu fie victime ale agitatorilor, în timp ce localnicii s-au înarmat la rândul lor cu macete pentru a se apăra de violențele venite din partea huliganilor. O turistă a mărturisit înspăimântată că militarii sunt prezenți peste tot și că există o stare generală de panică.

„ Armata este peste tot, înarmată și gata să riposteze. Toată lumea a devenit sceptică și nimeni nu părăsește casa fără a avea un cuțit la el. Nu poți conduce mașina fără să te asiguri că ai o armă în ea, situația devine una critică. Până și soțul meu poartă o armă”, a fost declarația ei.

Un alt turist a descris peisajul apocaliptic pe care l-a văzut: “ Sunetele pe care le auzeam erau apocaliptice și păreau să provină de pe front. Am fost blocat într-o baie într-un hotel, iar bacteria telefonului meu se descărca. Erau șobolani în jurul meu care căutau mâncare. “

James Tuffin, turist din Marea Britanie a declarat că se teme atât de mult pentru viața sa încât este nevoit să doarmă cu un cuțit sub pat și să fie mereu cu ochii în patru. A declarat pentru Daily Mail că în jurul său se aud țipete și că proprietara hotelului l-a sfătuit să nu părăsească zona până când huliganii nu se vor liniști.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *