Vino la o întâlnire cu David Parrish, lider de opinie de rang mondial și învață să combini eficient creativitatea și afacerile

David Parrish

Tekwill Visionary Club revine pe 14 septembrie cu o nouă ediție și cu un speaker de excepție – David Parish, expert cu notorietate mondială în sfera industriilor și antreprenoriatului creativ. Tekwill Visionary Club, platformă de comunicare și networking, vine de fiecare dată cu lideri și trendsetteri în domeniul businessului pentru a împărtăși membrilor comunității locale viziuni și experiențe valoroase.

David Parrish susține antreprenorii prin îmbinarea creativității cu un marketing eficient și idei de afaceri valoroase. Activitatea sa a obținut recunoaștere internațională, antreprenori din peste 50 de țări beneficiind de consultanță și suport din partea sa.

Discursurile și prezentările lui David Parrish ilustrează cum să obții succesul prin abordarea creativă a afacerilor. David explică cum pot fi utilizate eficient modelele creative de business, avantajele competitive, marketingul strategic, proprietatea intelectuală, strategiile de creștere. Companiile susținute de consultant sunt din diferite domenii – media, tehnologii, fashion design și atestă o creștere importantă a vânzărilor și profiturilor. Unul dintre atuurile lui David este faptul că el însuși vine din sfera industriilor creative, unde a lansat și a gestionat afaceri de succes.

În cadrul Tekwill Visionary Club vom discuta cu David Parrish despre lansarea unui startup în industria creativă, creșterea businessului, marketing, afaceri administrate la nivel internațional și alte subiecte relevante din domeniul digital.

Evenimentul va avea loc joi, 14 septembrie, în intervalul dintre orele 19.00 – 21.00, în incinta Tekwill (str. Studenților 9/11). Biletele, care costă o sută de lei, pot fi cumpărate aici. Numărul de locuri este limitat.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente