/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Solidaritate americană. Celebritățile au făcut front comun pentru ajutorarea victimelor uraganelor

missing
13 septembrie 2017, ora 16:07

Așa a început cel mai mare teledon din SUA. Cântărețul Justin Bieber, actorii George Clooney, Robert de Niro sau Al Pacino, dar și actrițele Julia Roberts și Reese Witherspoon și-au dat întâlnire ieri seară pentru o faptă nobilă. Aceștia au colectat donații pentru persoanele care au avut de suferit de pe urma furtunilor „Harvey” și „Irma”, care au distrus mai multe insule și orașe din SUA. Vedetele au reușit să adune, timp de o oră, 14.5 milioane de dolari.

„Schimbă viața cuiva, lasă în urma ta ceva. Mulți oameni au nevoie de mâncare și au rămas fără locuințe. Oamenii din orașul Houston, au nevoie de alimente îmbrăcăminte, dar și materiale de construcție”, a menționat Beyonce.

Evenimentul era destinat inițial ajutorării victimelor uraganului „Harvey”, care s-a soldat cu peste 70 de morți și a lovit dur regiunea Houston – al patrulea oraș ca mărime din SUA, provocând pagube materiale considerabile. Văzând cât de rapid oamenii s-au mobilizat, s-a decis să se extindă colectarea de fonduri și pentru victimele uraganului „Irma”, care s-a soldat cu 12 morți în Florida.

În cadrul teledonului „Hand in Hand”, una dintre cele mai cunoscute companii de telefonie din SUA a donat 5 milioane de dolari.

„Sunați-mă acum! Suntem aici în așteptare”, a menționat actorul Bruce Willis.

„Mă bucur că particip la acest eveniment. Ne dorim ca și voi să vă implicați și să donați ceea ce puteți”, a spus cântărețul Justin Bieber.

Miliardarul texan Michael Dell, care a donat deja 36 de milioane de dolari pentru ajutorarea celor care au avut de suferit de pe urma uraganului „Harvey”, s-a angajat să suplimenteze cu câte un dolar fiecare dolar donat de alte persoane, în limita a zece milioane de dolari.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram