(foto, video) Incendiu la o firmă de vopsele din România. Cinci persoane au fost rănite, iar alte 370 au fost evacuate

incendiu 3
Foto: mediafax.ro

Un incendiu de proporţii a avut loc ieri, la o firmă de vopsele din municipiul Orăştie, judeţul Hunedoara, informează medifax.ro.

Incendiul a izbucnit la o hală cu o suprafaţă de aproximativ 5.000 de metri pătraţi în care se aflau depozitate uleiuri foarte uşor inflamabile. În urma incendiului un bărbat de 24 de ani a suferit arsuri de gradul 3 şi 4 pe 80% din suprafaţa corpului şi a fost transportat în stare critică la Timişoara.

Din cauza fumului dens comitetul local al municipiul Orăştie a decis evacuarea a peste 370 de oameni din cinci blocuri, cu 185 de apartamente, precum şi din 25 de locuinţe situate pe străzile Nicolae Titulescu şi Câmpul Nou situate în apropiere de locul producerii incendiului.

Cei evacuaţi se vor întoarce la casele lor. Din fericire, fumul a fost dus de vânt în sens opus caselor lor. Rămâne de investigat impactul asupra mediului. A fost o devărsare, am înţeles că impactul nu e aşa de grav şi că în aval se prezintă mai bine situaţia”, a declarat Raed Arafat, şeful departamentului pentru situații de urgență al Ministerului Afacerilor Interne.

După mai mult de 18 ore incendiul a fost stins.

 

incendiu poza

mediafax.ro

 Elena Plămădeală

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente