(FOTO) James Rodriguez a oferit imaginea serii în Champions League

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

James Rodriguez nu și-a trecut numele pe lista marcatorilor în partida de marți seară dintre Bayern Munchen și Anderlecht, dar a oferit cu siguranță imaginea serii în prima etapă a grupelor Champions League.

Columbianul care a semnat cu Bayern Munchen un acord de împrumut valabil pe doi ani, de la Real Madrid, a apărut la primul meci pentru bavarezi în Champions League împotriva lui Anderlecht, echipa românilor Alexandru Chipciu și Niculae Stanciu. Dacă trupa lui Carlo Ancelotti s-a bucurat de o victorie clară, cu scorul de 3-0, goluri marcate de Robert Lewandowski, Thiago Alcantara și Joshua Kimmich, James Rodriguez a oferit imaginea serii.

Columbianul s-a înălțat pentru a prinde o minge degajată de goalkeeperul Manuel Neuer. Deși mingea a depășit spațiul terenului, momentul în care James s-a înălțat după minge a fost captat de fotoreporteri. Imaginea este cu atât mai spectaculoasă cu cât pare că fotbalistul plutește în aer în timp ce ține balonul sub control. Imaginea a fost imediat distribuită de milioane de utilizatori în mediul online.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...