Performanță incredibilă pentru Marcus Rashford: A marcat la debut în a 7-a competiție

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Ultima reușită a lui Manchester United în partida cu FC Basel, semnată de Marcus Rashford, a fost golul de debut în a șaptea competiție pentru noua stea în vârstă de doar 19 ani.

Marcus Rashford continuă să înscrie și să impresioneze pe tot mai multă lume. Marți seară, fotbalistul de doar 19 ani, folosit în premieră de Mourinho în Champions League, a avut nevoie de doar șapte minute pentru a stabili scorul final în partida cu FC Basel. Intrat pe teren în schimbul lui Juan Mata, Rashford a înscris pentru 3-0, prima lui reușită în Champions League.

După reprezentativa Angliei și echipa de tineret U21, Europa League, Premier League, Cupa și Cupa Ligii Angliei, Rashford bifează a șaptea competiție în care marchează la debutul său, în Champions League.

Rashford a marcat două goluri la debutul său în Europa League, împotriva lui Midtjylland, în 2015 și câteva zile mai târziu a înscris de două ori la prima lui acțiune în Premier League, într-o victorie, scor 3-2, cu Arsenal, pe ”Old Trafford”.

Anul trecut a înscris în primul meci al Cupei Ligii Angliei împotriva lui Northampton Town și a urmat o victorie impresionantă împotriva Australiei, la debutul său pentru echipa națională U21. Rashford a marcat primul gol pentru prima reprezentativă a Angliei săptămâna trecută împotriva Slovaciei într-un meci de calificare la Cupa Mondială.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...