Află tot ce te interesează despre programul ERASMUS+ de la membrii echipei. Vino la o întâlnire cu ei la USM

Erasmus_students-1040×740-C-IAE_Bordeaux_Grande
Foto: iae-bordeaux.com

Oficiul Național Erasmus+ lansează joi, 14 septembrie, o campanie de informare pentru tinerii interesați de studii europene despre oportunitățile oferite de Programul Erasmus+ pe dimensiunea învățământului superior.

Evenimentul se va desfășura la Universitatea de Stat din Moldova (Bloc2, Sala de conferințe), str. M. Kogălniceanu, 67.

În cadrul întâlnirilor, toți cei care doresc să obțină o bursă Erasmus+ vor avea ocazia să afle cum funcționează Programul UE pentru Educație, Formare, Tineret și Sport 2014-2020, care sunt condițiile de aplicare și tipurile de mobilități disponibile pentru țara noastră. De asemenea, vor fi împărtășite experiențe ale studenților care au beneficiat de mobilități oferite de Erasmus+.

La eveniment, membrii echipei Oficiului Erasmus+ vor răspunde la întrebările de interes pentru tineri privitor la Program, iar departamentele de relații internaționale din cadrul mai multor universități din Capitală vor prezenta ofertele de mobilitate pentru anul academic curent.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul Oficiului Național Erasmus+ și pe pagina de Facebook a evenimentului.

„Information Day” este o campanie anuală de informare, organizată de Oficiul Național Erasmus+ în Moldova, care are scopul de a prezenta oportunitățile Programului Erasmus+ în rândul studenților și tinerilor din Republica Moldova, precum și de a promova internaționalizarea studiilor, mobilitatea și schimburile de experiență pentru studenții din Republica Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente