(video) Laky, Patrupedul Poliției de Frontieră, a jucat în piesa de teatru „Woyzeck”. Iată cum a evoluat

21733811_1581243068607025_1503916775_o

Pe scena unui teatru din R. Moldova a avut loc o apariţie neobişnuită. Patrupedul Poliției de Frontieră Laky a jucat în piesa de teatru „Woyzeck” a autorului german Georg Buchner, montată în premieră la Teatrul Național „Eugene Ionesco”.

Cu prestațiile sale spectaculoase, câinele Poliției de Frontieră Laky a atras privirile spectatorilor, având un rol impunător în acest spectacol. Poliţia de Frontieră menţionează că şarmul, iscusința și prezența scenică au surprins în mod neașteptat spectatorii, patrupedul meritând toată admirația pe parcursul piesei jucate ca un adevărat actor.

Piesa va fi jucată și în acest weekend, în cadrul unui turneu în România, organizat cu ocazia Festivalului Internațional Multicultural de Teatru „TRANSIT FEST”. Piesa autorului german Georg Buchner relatează povestea uni soldat torturat de propriile halucinații.

Patrupedul Laky, asistat de specialistul principal al Centrului chinologic al IGPF, Ghenadie Rotaru, își va continua prestația, demonstrându-și talentul și încântând cu abilitățile sale teatrale și publicul din afara țării.

Elena Plămădeală

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente