Ana Guțu, dezămăgită de atitudinea Maiei Sandu față de Unire

Președintele partidului unionist „Dreapta”, Ana Guțu, se arată dezamăgită de declarațiile Maiei Sandu, care consideră nerealistă unirea Moldovei cu România. Aceasta susține că poziția liderului Partidului Acțiune și Solidaritate deschide ochii unioniștilor care i-au dat votul la alegerile prezidențiale.

„Maia Sandu, de ce trebuie să întrebăm UE ” se poate ori nu se poate” să facem Unirea? Cel puțin, după această intervenție la congresul PAS, unioniștii, care v-au votat, în sfârșit vor avea o claritate referitor la atitudinea prezidențiabilei Maia Sandu vis-a-vis de problematica Unirii RM cu România. Unioniști, cei care ați votat-o pe Maia Sandu, ieșiți de sub mese și din tufari! PUNct”, a scris lidera partidului „Dreapta”, Ana Guțu, pe pagina sa de Facebook.

Amintim că la recentul congres al PAS, Maia Sandu a declarat că unirea este imposibilă pentru că acest lucru nu ar fi fost permis de Uniunea Europeană.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.